QPS works BV

Over ons

De organisatie

Of je nu een nieuwe uitdaging zoekt of op zoek bent naar die éne nieuwe medewerker; bij QPS willen we weten wie je bent en wat je drijfveren zijn.

Wij realiseren ons als geen ander dat werk belangrijk is in het leven van een mens. Werk geeft je een actieve rol in de maatschappij, draagt bij aan je persoonlijke groei, heeft invloed op je portemonnee en levert sociale contacten op. QPS brengt, al sinds 2006, kandidaat en organisatie bijeen. Dat doen we binnen de sectoren techniek, industrie, infrastructuur, utiliteit, bouw en sloop, grond-, weg- en waterbouw, saneringen, (petro)chemie, scheepsbouw en offshore. We denken met je mee, leveren vakmanschap en zijn voortdurend op zoek naar nieuwe talenten. We gaan in gesprek over waar je staat in je carrière. Of voor welke uitdagingen je bedrijf staat. We halen het beste in je naar boven, wat jouw situatie ook is.

We werken met geschoold en ongeschoold personeel. We hechten waarde aan vakbekwaamheid en betrokkenheid. Maar ook aan flexibiliteit en motivatie. Kun je bij alles een vinkje zetten, maar beschik je niet over de juiste papieren? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden van het volgen van een opleiding of cursus.

Wij kennen onze werknemers. En onze opdrachtgevers. Door onze persoonlijke aanpak, betrouwbare werkwijze, flexibiliteit én kennis van de markt zorgen we ervoor dat de beste persoon op de juiste plek terechtkomt. Hebben we een match, dan regelt QPS alles, van vervoersmiddelen tot werkkleding. Je kunt daardoor direct aan de slag!
 

Certificaten

Wij werken volgens de ABU CAO en zijn NEN-4400-1 en VCU gecertificeerd. De risico’s van onze klanten worden zo beperkt en de veiligheid van onze medewerkers wordt gewaarborgd.