FMJ MArine & offshore

Waar mensen plezier hebben in techniek

Bedrijfsprofiel

FMJ wil een bijdrage leveren aan het vervaardigen, beheren en onderhouden van uw maritieme installatie. Met de brede kennis en ervaring die binnen ons bedrijf aanwezig is en het enthousiasme van de mensen zijn wij voor u een zeer geschikte technische partner.

Ons gekwalificeerde scheepstechneuten zijn uitstekend op de hoogte van de installaties bij u aan boord. Of uw schip nu nieuw is of 35 jaar oud, wij hebben de ervaring in huis die past bij uw installatie. Door jarenlange ervaring zijn onze techneuten in staat om werkzaamheden snel, vakkundig en veilig uit te voeren.

Binnen FMJ hebben wij de doelstelling om onze kennis en kunde op Maritiem gebied te borgen. Onze ervaren technici willen, met uw ondersteuning, jonge potentiële technici opleiden tot ervaren maritieme techneuten die de komende decennia uw vloot probleemloos in de vaart kunnen houden..

Engineering

Onze engineers hebben jarenlange ervaring in de Marine & Offshore branche. We hebben de kennis in huis om uw wensen uit te engineeren. Of het nu om een schakelkast, besturingsysteem of complete verbouwing of nieuwbouw gaat, onze engineeringsafdeling staat voor u klaar. Onze engineers zijn volledig op de hoogte van de regelgeving, zoals Lloyd’s, DNV, ABS, scheepsvaartinspectie etc. De engineeringsafdeling werkt standaard met Autocad of E-plan

Off Shore

FMJ wil een bijdrage leveren aan het vervaardigen, beheren en onderhouden van uw offshore installatie. Met de brede kennis en ervaring die binnen ons bedrijf aanwezig is en het enthousiasme van de mensen zijn wij voor u een zeer geschikte technische partner.

Onze gekwalificeerde Offshore specialisten zij uitstekend op de hoogte van de installaties bij u aan boord. Tevens zijn zij op de hoogte van de wet en regelgeving. Door jaren lange ervaring zijn onze offshore specialisten er om werkzaamheden snel, vakkundig en veilig offshore uit te voeren. Onze E&I engineers kunnen elk denkbare installatie voor u uitwerken. Ons ervaren uitvoerend personeel kan vervolgens op een willekeurige locatie de installatie werkzaamheden uitvoeren. Onze inbedrijfstel-afdeling controleert, test en stelt de installatie veilig in bedrijf.