Over ons

Bedrijfsprofiel

QPS is gespecialiseerd in het leveren van flexibel en technisch personeel. Bij ons bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar echt vakamanschap. Wij zijn zakelijke dienstverleners voor het leveren van optimale assistentie in de juiste omstandigheden. QPS zorgt voor betrouwbaar, flexibel personeel op lbo-, mbo-, en hbo niveau in binnen- en buitenland. Wij leveren personeel binnen de sectoren techniek, industrie, infrastructuur, utiliteit, bouw en sloop, grond weg en waterbouw, saneringen, (petro) chemie, scheepsbouw en offshore.

De beste persoon op de juiste plek. Omdat de uitzendkrachten van QPS voor u het verschil maken leggen wij de lat hoog. Het personeel van QPS is vakbekwaam, betrokken, flexibel en gemotiveerd. QPS biedt zijn personeel uitstekende arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid aanvullende cursussen en/of opleidingen te volgen.

Wij werken met geschoold en ongeschoold personeel en zijn voortdurend op zoek naar nieuwe talenten. QPS regelt alles voor zowel de opdrachtgever als de werknemer, van vervoersmiddelen tot werkkleding. De vakmensen kunnen direct aan de slag en krijgen persoonlijke begeleiding. Daarom zijn onze mensen optimaal gemotiveerd en trots op het werk dat ze leveren.

QPS kent de werknemers en is bekend met de situatie bij de opdrachtgevers. Dit bespaart veel tijd en biedt de opdrachtgever vele voordelen. Door de persoonlijke aanpak, werkwijze én kennis van de markt, is sinds de oprichting een grote klantenkring opgebouwd waarvan een deel behoort tot de top van de technische markt.